Як зробити рибу в клярі хрустким?
Посипати рисовим борошном – Посипати рибу рисовим борошном, струсивши надлишки . Це додатковий страховий поліс хрусткої скоринки, який вбере залишкову вологу на м'якоті риби. Я використовую рисове борошно, тому що воно більш хрумке, ніж борошно. Готуйте тісто безпосередньо перед смаженням, щоб воно було максимально холодним і шипучим.
Які найсмачніші крабові палички?
Ми об'єднали у рейтингу продукти та марки, які отримали високу оцінку та набрали найбільшу кількість позитивних коментарів від покупців.
- Крабове м'ясо, імітація «Російське море».
- Крабові палички з м'ясом краба «Королівський краб» «Російське море» …
- Крабові палички «Сніговий краб» «Меридіан»