Як зробити котлети піджаристими

Як смажити котлети з хрусткою скоринкою?

Розігріти в сковороді олію. Сформувати з фаршу котлети і викласти на сковороду (щоб скоринка на котлетах вийшла ще більш вираженою, перед смаженням потрібно обваляти їх в панірувальних сухарях або муці). 4. Обсмажити котлети до готовності по обидва боки на середньому вогні.

У чому можна обваляти котлети перед смаженням?

Виліплену котлету треба обов'язково обваляти в розболтаному яйці – льєзоні (або, що ще краще для збереження соків, спочатку трохи в борошні, а потім в яйці) – при жарінні яйце створить непроникну оболонку і збереже всі соки всередині котлети (за бажанням, після обвалки в яйці можна запанувати котлети в мелених сухарях);