Свіжі вусики гороху додають у салати, закуски, овочеві гарніри і навіть пасту, ними прикрашають м'ясні пироги та піцу.. Приготуйте їх на пару або навіть підсмажте, щоб додати хрусткою текстури в блюдо.
Більшу частину насіння для мікрозелені замочувати немає необхідності, що стосується гороху його насіння набагато більше, і вони повинні ввібрати в себе значну частину води, перш ніж бути посаджені. У невелику миску налийте прохолодну воду та додайте насіння горохутак, щоб вода їх усіх закрила.
- Ягідний смузі з мікрогрином
- Детокс-смузі з мікрозеленню гороху
- Ідеальне яйце-пашот із сумішшю мікрозелені салатів
- Простий овочевий салат з мікрозеленим соняшником.
- Салат з авокадо, полуницею та мікрозеленню
- Салат мікрозеленню гороху та фетою
- Салат із сумішшю мікрозелені
- Тости з авокадо та мікрозеленню
В складі паростків гороху є вітаміни групи В, А і С, калій, кальцій, магній, натрій, залізо, цинк та ін., а також дуже багато рослинного білка. Паростки додають у салати, закуски, гарніри, використовують для прикраси будь-яких страв. Перед вживанням рекомендується обдати окропом.