Яким є мікрозелень горох?

Свіжі вусики гороху додають у салати, закуски, овочеві гарніри і навіть пасту, ними прикрашають м'ясні пироги та піцу.. Приготуйте їх на пару або навіть підсмажте, щоб додати хрусткою текстури в блюдо.

Більшу частину насіння для мікрозелені замочувати немає необхідності, що стосується гороху його насіння набагато більше, і вони повинні ввібрати в себе значну частину води, перш ніж бути посаджені. У невелику миску налийте прохолодну воду та додайте насіння горохутак, щоб вода їх усіх закрила.

  1. Ягідний смузі з мікрогрином
  2. Детокс-смузі з мікрозеленню гороху
  3. Ідеальне яйце-пашот із сумішшю мікрозелені салатів
  4. Простий овочевий салат з мікрозеленим соняшником.
  5. Салат з авокадо, полуницею та мікрозеленню
  6. Салат мікрозеленню гороху та фетою
  7. Салат із сумішшю мікрозелені
  8. Тости з авокадо та мікрозеленню

В складі паростків гороху є вітаміни групи В, А і С, калій, кальцій, магній, натрій, залізо, цинк та ін., а також дуже багато рослинного білка. Паростки додають у салати, закуски, гарніри, використовують для прикраси будь-яких страв. Перед вживанням рекомендується обдати окропом.